It wont make sense right now.

Försov mig idag. Väldigt VÄLDIGT märkligt med tanke på att jag gick och la mig halv 9 igår. Kanske beror på att jag hade typ 1000 timmar sömn att ta igen från helgen? Jag skyller ifrån mig 100%.

Har i varje fall gått kalasbra på jobbet. Sjukt vilken skillnad det är på söndag och måndag! Kom hem nyss och ska bara vända i princip, hälsa på Syster i nya lägenheten och äta semla! Ska försöka få liv i min kära Kusin sen så vi kan gå och träna, börjar känna mig beroende nästan, inte varit där på 2 dar !!

Bjuder på en bild på min kära familj minus far.

Damn.

Tung morgon, tung eftermiddag, tung hemgång. Jag ska sova.

Dagarna flyter ihop.

Vaknade imorse utan att egentligen somnat. Sjukt oklart om jag sover eller inte då jag antingen dagdrömmer när jag nästan somnar, eller drömmer när jag faktiskt somnat. Känns som att jag flyter däremellan en hel del. Vaknade i varje fall och tog mig ner till jobbet, leverans och hela kitet. Sjukanmälningar hit och dit. Kort och gott så kämpade ALLA sjukt bra. Dagens stjärna går dock till Gurkan som verkligen imponerade på mig. Det är inte ofta någon gör ett så starkt intryck men hon skötte sig fenomenalt! Credz.

Kom hem sent och la mig i sängen för att powernapa, blev lite smått övertalad och nu sitter jag här och ska duscha och tagga till?! Vad hände där? Men sova kan man som sagt göra i graven bland alla zombies. Blir dock lugnt, känner mig själv tillräckligt bra för att förstå att man kan inte ersätta sömn med alkohol och tro att det kommer gå bra på jobbet dagen efter..

Bild från Nyår -05. Inte mitt stoltaste nyårsminne kanske!

Cut cut cut.

Hemma efter mat och bio nu. Väldans Mysigt faktiskt (haha). Filmen var förvånansvärt bra och väldigt rolig om inte annat! Fick erbjudande om fest också men D imorrn så not gonna happen. Är inte det minsta trött men börjar jobbet om 6 timmar. Dock lönehelg så det borde rulla på och dagen gå fort!

Snart är det februari också. Februari betyder Simon. Simon betyder bra. Längtar!

Vi hörs vi ses, i dina drömmar!

Sov katastrofdåligt inatt igen. Alla dessa drömmar gör mig galen! Så väldigt konstigt att dessa människor, dessa minnen och tankgångar dyker upp NU? Märkligt. Somnade i varje fall runt halv 6 och vaknade säkert 10 gånger innan jag gick upp vid 13.

Packade väskan och satte mig här en stund innan jag blev hämtad av Kartong och vi for till gymmet. Kalasmycket människor! Aldrig sett så många personer där samtidigt. Dessutom så när vi bytte om så kom alla in i omklädningsrummet. Det är liksom trångt med 4 personer, nu var vi typ 12? 14? Lite skum känsla att stå och mysa med massa nakna killar. Vi överlevde dock.

Hemma nu och ska försöka fixa till mig lite grann, blev inget klipperi för det var så sjukt mycket folk på alla frisörställen! Får använda mina skillz till att göra magi med det rufs jag har. Det var väl allt i övrigt. På återseende!

Bjuder på en bild på mig och min käre far. Jag har lugnat ner mig lite kan man väl säga?

6 år senare.

6 år idag, har gått, och det känns på ett sätt som att hela mitt liv redan har utspelat sig. Men jag har lärt mig oerhört mycket, på gott och ont. Siktar framåt nu och tittar bara tillbaks för att minnas dom bra stunderna!

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Hemma från nattjobb och nyss ätit matlådan jag gjorde tidigare idag. Sjukt hur jag äter en stor portion nu och kommer ändå vara svältande när jag vaknar! Siktar på att vakna skapligt och ta en tripp till gymmet via frisören, sen hem och städa, det behövs, verkligen. Problemet med att aldrig vara hemma är att soporna inte töms :(

Gjort mina två sämsta stängningar någonsin kanske. Fanns ingen ork, ingen ork alls varken igår eller idag. Hoppas lillasyster är förlåtande för jag tog faktiskt hennes sista timme så hon kunde flytta ifred! Ska somna nu är det tänkt. Hoppas jag inte vaknar 06.10 imorrn bitti. Eller 07.27. Eller ens 8.13. Att det ska vara så svårt att bara få sova ifred? Nya tankarna går till att när jag drömmer intensivt så vaknar jag. Känns lite så men hur stärker jag den tesen? Oklart.


Så sjukt sant??

Write me up on your todo list.

Hemma för en stund sen. Jordens jobbigaste dag på riktigt. Lön idag och Anton sa att jag fick ringa in någon om jag ville men dum som jag var så tänker jag att "äeh de löser sig". Herre gud. Om folk bara lär sig beställa, tar 1-2 mål, inga special etc. Skulle allting gå så fruktansvärt mycket fortare för alla! Men det blir så satans tungt när det är 400kr per beställning och det är glutenfritt och utan sallad och extra dressing och jag vill bara slå ner någon när man stått där i 4 timmar och svetten rinner, fötterna brinner och händerna är såriga av allt slit. Men vi höll ihop det, log och sa "ja tack nästa".

10 timmar senare var vi klara. Låste dörrarna stämplade ut och gick hem och dog. Själv dog jag inte så mycket, tog en skål mannagrynsgröt och relaxade, försöker slappna av, komma ner i varv för att kunna somna fort. En natt kvar. Ska försöka hitta någon slags frisör imorrn så jag blir av med pälsen på huvudet, hemskt är det. Kaos och katastrof på rikt! Sen iväg till jobbet igen, hoppas vi får in någon mer dock!

Ännu närmre fredag nu också. Blir så glad av bara tanken på att göra någonting utanför hamsterhjulet :) Sova nu tagga en snabb torsdag så vi kan stanna klockan och leva i fredagen för alltid! Natti

En till bild på superdupersöta hamsterStina!

En av mig, En av dig. Två av oss.

Kabam tisdagen avklarad! Gick SP idag och var kvar till 17. Tror det är första gången någonsin faktiskt. Sjukt effektiv inledning på morgonen och en helt fantastisk lunch av syskonen Liljekvist! Bra köttat av övriga med, framförallt Jessica som lyckades hålla ögonen på driven och inte på sjömännen som var inne ;)

När jag kom hem drog jag ihop någon form av köttfärsröra. Den blev bra. Ska nog äta upp matlådan jag gjorde redan ikväll så jag står mig tills imorrn! Blir att ställa klockan och gå upp skapligt för att gå till gymmet före frukost :) Sen blir det stängning med älskade Lisa, två nätter har vi på gång. Ser faktiskt fram emot det! Kändes lite tomt eftersom vi INTE festade ihop i helgen haha AW MITT LILLA HJÄRTA <3!

Snacka lite med Malin också, biodags på fredag igen, denna gång har jag en dejt dock ;) haha! Ser redan fram emot det med. Nej nu ska jag värma sista maten och börja tagga sömn. Har några timmar att ta igen från igår :) Natti bloggers.

Galet snygg bild på mig från -04 eller -05! Ni ser anledningen till varför kepsen alltid var på..

Känslomässigt störd, egoistisk och kall.

Händelserik dag, fast kanske inte. Vet inte! Har i alla fall fixat datorn på riktigt nu. Köpte ny hårddisk för jag inte orkade med skiten. Nu är den dock så snabb så jag inte hinner med :( Började se på Kenny Starfighter förut och det var då den började krasha, igen. Så nu laddar jag ner filmen EN GÅNG TILL för att kunna se klart den så alla ska bli nöjda och glada :)

Dessvärre så är allt det roliga på min andra hårddisk som ÄR HEL men inte inkopplad. Så inga bilder eller liknande. Orkar inte engagera mig än haha. Ska dricka lite cola, äta lite popcorn och njuta av en helt okey ledig dag. Imorrn blir det upp supertidigt om jag ska hinna med superfrukosten innan superjobbet.

Alla bara skriker men du och jag vi viskar.

Igårkväll när det var sovdags så kasta min ena hårddisk in handduken. Min instinkt sa direkt att "jahopp ingen sömn inatt då". Men jag tog mig själv i kragen och gick och la mig istället och när jag vaknade så tvingade jag mig själv att städa hemmet innan jag fick pilla på datorn. Så nu har jag diskat all disk, vikt all tvätt och städat alla rum. Har nu även fixat datorn dock men det känns bra!

Känns som att datorn betyder mindre och mindre hela tiden nu, kan det vara så att jag är på väg in i en ny period i mitt liv? Växer upp och blir mer självständig? Har haft datorn som min närmaste sen -97 någonstans. Men det är inte lika roligt längre, det är mer ett viktigt verktyg i vardagen än en underhållningsmaskin.

En till läskig sak är när man släppt någonting, gått vidare och mår bra igen. Så återkommer alla minnen när man drömmer månader senare. Läskigt läskigt.

Redefining the line of time.

Nu är det natt igen. Suttit och tänkt se på film halva kvällen men fastnade lite på parlamentet vidare in på Betnér. Han är kung den mannen. Han har inga gränser och allt han säger är roligt, för att det är sant. Han säger det alla tänker men ingen vågar säga. Creds till han!

Tråkigt att alla sällskap skulle upp och jobba imorrn dock, inte direkt roligt att gå och lägga sig nu och vakna klockan 7. Vet inte om ni tänkt på det men det finns inte ett dugg att göra så tidigt om man inte har ett jobb att gå till! Kanske skulle ta ett löppass när jag vaknar iofs? Vi får se. Synd att Kartong inte gav nått svar på ifall vi skulle gymma imorrn, för vill han inte det så kör jag ensam istället på förmiddan. Kan ju va bra för er att veta !

Drar i mig sista colan nu och lägger mig väl i varje fall, är faktiskt lite smått sömnig för att vara nu. Lyssnar på Håkan och känner mig glad, nöjd och bekväm. Godnatt vännor.

Lilla Stina-trollet! Saknar henne med min lilla vilding..

Ett gla vatten.

Sitter nu hemma hos Malin med en sovande Victor i soffa. Blev pizza i snön och såg på "Vem vet mest" i en timme. Jag känner mig allmänbildad!

Fick för övrigt med mig en svart klocka hem igår. Vaknade med den på armen, väldigt märkligt? Kanske är fyllekleptoman :( Inte coolt.

All I need is a time machine.

Söndag söndag söndag. Mår inte så dåligt som jag borde. Hade oförskämt roligt igår! Extremt trevliga människor och trots att vi hamnade på Harrys. Så var det roligt där med. Blev hemskjutsad och somnade rätt skapligt. Vaknade som vanligt alldeles för tidigt men vad gör det :)

Så så så så mycket jag vill skriva här som jag verkligen inte ska. Tyvärr människor, kanske borde ha en anonym blogg istället ;)

Bjussar på en igelkott!

It's not your fault but I just met somebody new.

Sådärja. Somnade rätt sent igår, välplanerat för att orka med dagen! Vaknade dock 07.27 av någon anledning? Varför vaknar jag mitt i natten hela tiden. Det är inte som att jag vaknar med ett ryck utan jag liksom drömmer och sen konstaterar jag att jag inte drömmer utan snarare dagdrömmer istället. Väldigt skumt men det stärker min teori om att min REM-sömn ligger väldigt nära mitt vakna tillstånd.

Nyss duschat i varje fall efter att ha spenderat eftermiddagen hos Lisa. Ska packa ner drickan och vandra mot Whass nu innan vi beger oss mot le party i Ljura. Ses imorrn kära läsare!

I have to block out thoughts of you so I don’t lose my head.

Ska sluta länka tråkiga bilder. Men jag orkar för det första inte ens fota i första taget, och för det andra så orkar jag inte fixa så jag kan lägga in bilderna från mobilen. Men som bekant så har jag ju tusen miljoner bilder på datorn. Har återigen suttit och bara bläddrat igenom, det finns så mycket så mycket som inte ens borde existera! Men gud vad roligt det är med minnen :)

Verkligen världens sötaste underbaraste lilla kattskrälle. Saknar henne <3

Superduper gammal bild. Daterad 1992 så jag var rimligtvis 4 år gammal :D Stavade redan då som en kung!

Ser lite exotiskt ut eller hur? Drottninggatan Norrköping Augusti -06


Emma Nöjd. Folk kommer bli arga men hon förtjänar en plats här!


Lille Simon <3 På nån ö i Flätern Juli -06


Halloween -06


Min Simon igen <3 Snart kommer du hem på rikt :D

Vill bara klargöra för alla att det här är MINA bilder, bilder som JAG känner starkt för, har minnen till och sådär. Så av precis samma anledning som jag har bloggen så är det för att på något sätt ventilera mina tankar, inte för att underhålla er läsare. Men lite roligt kanske ni tycker att det är i alla fall!

While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight.

Helo bloggish. Blivit dåligt med skrivande på senaste men jag har sovit jobbat ätit och varit trött. Har med andra ord inte varit så mycket att skriva om.

Träningsvärken har nu släppt i varje fall och "pingvinen" kan numer gå normal. Firade detta med ett pass på gymmet och satte rekord i både bänk och biceps. Helt okey :) Hittat en ny favoritlåt med, men pallar inte länka så ni får gissa vilken det är.


Frukost dag 2.

Hann inte med att blogga igår mellan allt jobb, mat och powernaps. Egentligen inte nu heller men kör ett snabbt inlägg!

Kom hem från jobbet vid 13.30 igår och spenderade 2 timmar vid datorn med Puke å Jyrwel innan min kropp sa ifrån och det var dags att vila. La mig i sängen och blev sms-väckt runt 17 tiden och kände hur jag var så hungrig att jag skulle kunna äta en vegetarian. Perfekt timing av Anton dock som föreslog mat på världens med Lisa och Johanna så vi slapp laga mat :)

Så vi chillade där hela kvällen och drog hem vid 23, jag kom knappt innanför dörren innan jag sov igen för att vakna vid 6 tiden. Sitter och äter Havregrynsgröt med keso, sylt och mjölk. Sådär tänker ni men det var faktiskt gott! Man måste ha energi för en leveransdag på jobbet. Hoppas bara det slutar göra ont..


I think I lost my way.

Sådärja. Tog mig iväg till gymmet för en stund sen och sprang lite, satte hastigheten på 11km/h och bestämde mig för att se var vi hamnade. Slutade efter EN MIL! Tog 56 minuter cirkus och jag är sjukt nöjd, inte bara för jag tog mig en hel mil utan mycket för att jag inte var det minsta anfådd! Konditionen är tydligen i toppskick. Dessvärre kan man inte säga detsamma om mina benmuskler som mer eller mindre gick av halvvägs. Likaså skavsår av nya skor. Men det gör INGENTING :)

Drog en tripp förbi Ica Spiralen på vägen hem och handlade lite frukostgrejer, typ Keso, frukt, sylt och havregryn. Nytt liv? Jag hoppas på det! Sitter och taggar jobb nu. Börjar om en halvtimme och slutar 13. Blir direkt till gymmet då igen för lite styrka. Tack och hej!


Jag vet du vill ha mig.

Klockan är nu.. typ 4 timmar tills ja ska till jobbet. Somnade faktiskt förut men blev väckt efter någon timme av en viss någon. Det gör dock inget :)

Suttit och lyssnat på gammal musik från typ gymnasietiden. Byz, Kobojsarna och Basshunter bland annat haha! Sjukt hur mycket minnen man har som man kan relatera till saker man hör, ser eller tillochmed luktar. Man skulle ha en lite schysstare sortering av minnena så man inte behöver relatera fram saker, fast vad tråkigt det skulle bli.

Sitter och äter godis nu, åt upp dom sista knäckebrödsskivorna och har verkligen ingenting jag kan laga, om jag inte ska göra riktig matmat, men har inga mejeriprodukter så blir nog ganska torrt i så fall. Handla imorrn? Kanske det! Kommer dock inte vara lika sugen på varken Ica eller gymmet imorrn när jag jobbat, speciellt om jag inte kommer sova mer. Tungt med omställning från natthelg!


This is how I show my love.

Hemma och redo för sängen. Kollat så internet är kvar och ställt in mig på morgondagen. Bara ett enda problem kvar, att somna. Men det löser sig nog! Hade i varje fall trevligt på både bio och restaurang, tack Malin och Victor.

Sen är det spännande hur det finns ett fåtal människor jag skulle göra nästintill vad som helst för. Men dom vet inte om det själv :)


"Vill du går ner i vikt?"

Fick precis mail från gymmet om att jag ville gå ner i vikt typ?! Haha tack men nej tack. Kunde fått mail från Ica istället om att gå UPP i vikt. Tips på bra mat osv. Det löser sig nog!

Gick halvbra att sova igår, somnade inte alls när ja skulle (03) men somnade totalt när ja inte skulle (09). Vaknade runt 15 och mitt liv är kaos! Måste upp klockan 07 imorrn bitti, kommer inte ens va trött innan dess. Har nyss duschat och M+V borde va på väg hit, måste hitta en dejt till Bion bara.

Måste även flika in att jag fastnat superhårt för Håkan på senaste, lyssnar flera timmar om dagen! Inte likt mig. Men han kanske är något att hänga i granen trots allt?


Såatte.

Jobbat natt igen. Superstängning på 23 minuter all-inclusive! Vi är bäst. Hemåkning via Statoil som vanligt och kolla så internet fanns kvar. La mig i sängen runt 03.00 och låg där i två timmar. Kan. Inte. Sova. Har läst lite om sömn igen och konstaterat att "flerfassömn" är något jag på sättochvis utnyttjar mig av.

I vanliga fall sover man EN gång per dygn på 8 timmar. Där 6-7 timmar är onödig djupsömn, REM-sömnen på övriga 1-2 timmarna är vad som behövs för att "reboota" hjärnan. I teorin kan man träna sig att powernapa 6 gånger per dag á 20 minuter istället för att sova en 8 timmars session. Problemet är att schemat måste vara extremt strikt och man måste kunna somna/vakna på beställning. REM-sömnen är den delen av sömnen som ligger närmst vakentillståndet vilket innebär att direkt när du somnar så träder du in i den.

Jag personligen behöver som bekant inte sova särskilt mycket, vilket jag tror beror på att jag sover extremt lätt. Så istället för att gå ner i djupsömn i flera timmar, så är jag bara där några minuter per gång. Dvs jag får ut mer effektiv sömn (REM-sömn) per timme än snittet. Har visat en bild tidigare på hur man går ner i djupsömn om och om igen per sömn-cykel, tänk er den fast "dalarna" är mycket grundare!

I övrigt älskar jag nya badass-Stephan i vampyrerna, riktigt nice! Nu ska ja se MiB 2 och eventuellt ta en powernap till.

I wanna spend all your money.

Sorry för dåligt uppdaterat men har faktiskt haft saker för mig. Som att sova och jobba. Efter jobbet inatt så drog vi och åt lite nuggets, helt okey. Vaknade skapligt av att Kartong ringde och drog till gymmet! Sprang 2km och körde lite överkropp innan vi drog till Paus för en schysst sallad. Känns så bra att träna direkt när man vaknar och följa upp med mat! Känns som att vi har nått på gång där. Vågen stannade på 65,3 idag med. Snart 10kg plus från förra året!

Ska prata lite med min käre Simon snart och tagga nattjobb igen. Har faktiskt roligt på jobbet nu! Ska försöka få tag i Victor också så det blir någon skidåkning i vinter. Har även fått tag i några Disneyfilmer :D Kanske kan dra en sån innan jobbet oxå! Jippii

The one that got away.

Dom säger att man ska göra saker när man tvekar. För att det är bättre att se tillbaka och ångra de man gjort snarare än de man inte gjorde. Jag är skeptisk. Brukar alltid bli så fel. Men det kanske är för jag inte gör saker utan att tänka sönder dom först?

Jag ska våga. Det är mitt mål 2012!

Det finns ju så mycket att se.

Orkade inte blogga mer nyss, stängde ner, kom på att jag inte har nått annat för mig så jag öser på lite till! Trött och hungrig måste vara den sämsta kombinationen. Så segt att inte orka ta tag i någonting samtidigt som man långsamt svälter sig till döds.

En annan sak jag funderat alldeles för mycket på är uttrycket rikedom. Alltså att vara rik kan innebära hundra olika saker för hundra olika personer. Personligen så står inte pengar direkt högt i kurs. Jag skulle antagligen bry mig betydligt mer om pengar om det var något jag hade ont om. Missförstå mig rätt, jag är inte RIK på något sätt men jag har inga problem med pengar i det livet jag lever nu.

Jag värderar istället social livskvalitet högt. Vilket är mycket svårare att skaffa tycker jag. Kanske är det just därför jag prioriterar som jag gör? Men om man kunde köpa lycka skulle nog alla vilja ha pengar i en annan utsträckning, och vad tråkigt allt skulle bli om pengar var det enda som spelade roll, men samtidigt enklare.

Jag borde skaffa dagbok istället för blogg.

Vi två kan alltid börja om igen.

Torsdag idag. Känns som vanligt som söndag. Igår var tvättdag och se-på-film-dag för att sedan glida hem till Linnea och bli lite full innan Hugo. Vanlig onsdag med andra ord! Väldigt trevligt måste jag säga, bra människor på plats och ännu fler bra människor väl ute!

Nu blir de chillmode resten av kvällen.. Jag och mina tankar.

När paniken bryter ut, ler du svagt och viskar till mig att du är värd att dö för.

Börjar bli tradigt nu men hemma igen efter nattjobb via Statoil, pratade lite med tjejen som jobbade och hon hade skönaste inställningen till att det kom gäster. Inte att dom störde henne när hon städade eller att dom köpte saker som inte var klara utan kort och gott "det är ju dom som betalar min lön". Hundra plus till tjejen på statoil!

Känns som att Lisa börjar inse att hon snart är fattig och ensam. Känns bra på något sätt, känns som att min lilla tjej snart är vuxen på riktigt som vi andra :) Jag har dock lovat att jag alltid finns här, varesig det gäller målning, matlagning eller sällskap! Har bestämt att vi ska se alla Disneyfilmer tillsammans. Linus "klippan" Liljekvist, det är jag det.

Bokade tvättid tills imorrn klockan 07. Känns sådär såhär dags men jag har hela vägen till 17 på mig så borde väl hinna med lite tvätt i varje fall! Måste dock vänta tills någon vaknar så jag kan ringa och fråga om hjälp, är inte så haj på det där med vad man får blanda och vilka temperaturer och allting. Hoppas Pia vaknar tidigt!


Precis när mörkret tändes upp igen.

Klev ur sängen för en stund sen, mår typ bra idag! Frågan är varför jag vaknar 3-4 efter jag somnat timmar varenda natt ? Verkligen varje natt. Visst jag kan somna om efter en stund men det är fortfarande lite drygt. Jag ser det som att REM-delarna av min sömn helt enkelt inte ligger under 0 på bilden. Jag är alltså vaken medans jag drömmer. Far off? Kanske.



I varje fall, jag tog mig igenom natten och avled nästan av träningsvärken. Nu förstår jag varför jag inte tränar vissa delar av kroppen.. Ska få på mig lite kläder och bege mig mot jobbet! Sista passet sen ledig två dar :)

I stormens öga.

Hemma nu igen efter nattjobb, eller ja det var ett tag sen men var tvungen att kolla så internet levde först. Blev en helt OK kväll med Lisa, vi puttra på fint trots skapligt mycket folk! Vi firade med att äta korv på Statoil :) Hann även med att diskutera fjällen lite med Victor! Skulle vara supernice att åka men problemet är ju att dom flesta av mina vänner jobbar på jobbet och tro det eller ej men vi kan inte ta ledigt samtidigt allihopa...

Även sugen på att boka en resa till nått varmt, nästan så jag bjuder med någon bara för att åka. Frågan är vem? Det löser sig. Borde kanske lära mig att hålla i pengarna istället för att slänga iväg dom som löven på hösten. Å andra sidan så är det enklare att leva som pank, man slipper så många val! Istället för att ha tusen vägar att gå men inte våga i rädsla för att välja fel.


Hittade en till gammal bild! Jag sydde till och med en egen nalle och gav bort på alla hjärtans dag, så romantisk var jag back in the days. Lite drygt en månad kvar till nästa gång och inte många som ligger i riskzon i år.

Har hört att du är säker nu, vaknar med den tanken varje dag.

Att det ska vara så svårt att sova. Kunde inte sova igår så jag läste igenom hela min facebookhistorik, ja HELA. Väldigt intressant faktiskt att se vilka vänner som man skrivit med genom åren! Somnade väl framåt 5 i varje fall och gick precis upp och skrek tag i Kartong, gymmet nästa!


Gick även igenom ett gäng bilder från back in the days, kan ju säga att det finns oseriöst många bilder på Emma Bella Joline Felicia Simon Kartong Erik och Mig. Så passa er! Annars kanske internet får veta..

If you want to commit suicide, please press 1.

Suttit och sett på film nu, lyssnat på Disneymusik. Haft en trevlig ensamkväll med andra ord, skönt det med ibland :) Nu är sista filmen snart slut och jag tänker sova, taggar gymmet på förmiddagen följt av lunch för att slutligen spendera resten av dagen och kvällen på jobbet.

Känner mig helt förstörd och döv också. Känner mig allergisk mot något men pollen i Januari? Kom igen. Hoppas på att jag mår superkanonasbra imorrn bitti! På tal om allergi så är jag fortfarande jättesugen på en liten kattunge, men det går som bekant inte :(


Never ever.

En halv dag har gått och ingenting är gjort. Börjar kännas som att det är pollen på gång men det känns ju orimligt!? Eller är jag på väg att bli förkyld? Ännu mer orimligt. Kanske är allergisk mot något i mitt hus, typ Milton :(

Känner på mig att jag kommer ta en tripp snart, klarar verkligen inte av att sitta inne en hel dag även om alla tror att det är det jag gör helst av allt! Frågan är vad som ska hittas på dock, tänkte på gymmet men återigen en dum idé IFALL jag skulle vara på gång att bli sjuk. Kanske dra och käka om inte annat.. eller hälsa på familjen?


Never ever.

Vaknade av en dröm imorse, runt 8. Drömde att jag var på en skjutbana och skulle skjuta ett skott med ett gevär. Precis när jag fick iväg kulan så vaknade jag av smällen, väldigt skumt. Lyckades i varje fall somna om och vaknade istället av sms av Simon som drog till Tyskland igen :(

Har städat huset efter gårdagen och klätt på mig lite, kollar på Pocahontas och väntar på livet. Allt i sin ordning :)

Man måste dö några gånger!

Dagen började hårt med några främmande män i min hall som ville inspektera lägenheten, dom var dock klara innan jag hann få på mig en t-shirt så jag klarar mig nog! Började styra upp dagens planer via sms med Anton och Lisa, varpå Lisa var vääääldigt upptagen på nått sätt så jag och Anton tog bilen mot Maxi för att köpa sprit, mat och en lime!

Hem till mig efter det via Anton och skulle laga lite mat och vänta på folk men Doktorn valde en powernap i soffan medans jag duschade så även Lisa hann anlända i tid för mat! Allt eftersom dök även Victor och Skogshuggarn upp och vi spenderade kvällen med bra musik (och Hoffmaestro) samt ett milt alkoholintag. Klockan började närma sig ett och istället för att gå ut så valde vi att äta mat, på varsitt håll! Superdupertack Malin som ställde upp med skjuts och sällskap :)

Kom hem igen för en liten stund sen och har gjort mig i ordning för sängen. Ska återigen försöka dö några timmar och hoppas på att vakna efter 10 i varje fall! Inga sms tack, jag verkar vara lättväckt! Natti

It's not the world that's out of order, it's me.

Sällan jag inte sover. Var sjukt sugen direkt efter jobbet på att bara dyngdäcka men Kartong stod och väntade så det var bara att pallra sig till gymmet. Som ni kanske vet så frigörs massa ämnen i kroppen när man tränar så jag var pigg. Hamnade här och kollade på nya vampyravsnittet, spelade lite och tiden flög iväg!

Har försökt styra upp lite nyårslöften men det går sådär. Generellt sett vill jag bara ha mer kontroll på mig själv och min omgivning men det är INTE bra för att kontrollfreak som jag. Så istället går vi raka motsatsen, sluta fundera och bara göra. Fungerar nog bra i nyktert tillstånd i varje fall.

Ska sova tills jag vaknar nu, wish me luck! (Om jag ens kommer till sängen)

Nothing but mammals.

Dåligt bloggande igen men varit tungt återigen. Kvällen som började så fint hos Malin spårade som vanligt katastrofalt ur, för mig i varje fall. Sova dåligt 4 nätter innan för att sedan gå direkt på spriten är aldrig en bra idé. Att man inte lär sig. Hoppas jag slipper bli avrättad när vi ses nästa gång ...

Hade i varje fall jordens bakisdag på jobbet trodde jag, men vid närmare eftertanke så var det INGET mot sista personalfesten med Jocke eller valfri av alla fester på Östra promenaden. Blir i varje fall lugnt ett bra tag nu om jag får som jag vill :)

Jobbade E idag men hjälpte mest Anton med flaggorna i -10 000 grader. Totalt iskallt, tog 5 timmar att bli genomvarm igen. Galet! Skjutsade hem Victor efter jobbet och hämtade upp Kartong så drog vi och käkade innan vi tog ett fjollpass på gymmet, helt sjukt vad man tappar på några veckor! Orkade knappt med uppvärmningen, pinsamt!

Borde väl sova nu och tagga om för ledig helg men sova är inte direkt det roligaste jag vet så ska väl leta upp nått schysst tidsfördriv så jag kan få en dålig natts sömn igen och slå över totalt igen imorgon (nej jag är inte seriös).

På återseende kära läsare.

Maybe I'm a different breed.

Hej bloggyy. Ligger för närvarande på Malins golv och umgås med datorn. Kom hem från Polen för massa timmar sen och trots att vi missa flygbussen pga försenat flyg så nådde vi Norrköping! Amina skulle dock hem och packa om medans jag tog en superdusch innan jag gav mig ut på äventyr.

Polen var inte så spännande som man kan tro, det mest chockerande är hur smala varenda polack var och hur sjukt billigt allt är, det är ändå ett I-land? En kanonresa i varje fall, tack Amina för att du fick mig att ha roligt HELA resan :)

Ligger som sagt på Malins golv medans brudarna sminkar sig och Victor duschar. Ska en runda förbi mig och byta lite kläder och fixa dricka sen körde vi spontanutgång på det! Grattis till oss!

Dag 1.

Ja jag vet, lite larvigt att blogga under resan när man är borta i 3 dar men med mitt minne är det lika bra att skriva det viktiga direkt! Vi kom fram till city ganska tidigt på morgonen så innan vi kunde checka in på hotellet var vi tvungna att driva runt på stan några timmar, vilket resulterade i att när vi väl blev insläppta så dog jag i sängen i fyra timmar. Hejdå dag 1.

Vaknade i varje fall lagom till kvällen så vi gick ut på promenad, hittade mat och shopping för att slutligen hamna på "Barkok", en bar helt enkelt. Beställde in varsin fin drink och efterrätt. Det tog väl 20 minuter innan Amina sparkade till bordet och hällde ut HELA min drink över min tröja jacka mig mina byxor skor, ja allt. Gästerna runt omkring var ju roade i varje fall men personalen kom ut med servetter och ny dricka :)

Vaknade för en stund sen och äter vad dom kallar för frukost.. Jag är inte imponerad, men det går väl ner det oxå :) Ska vidare ut i vimlet snart igen och leta rätt på "hip hop" affären! Blir coolt. På återstående kamrater.

Hejdå Sverige!

Sitter på bussen mot Skavsta med Amina nu! Ska bli nice att komma bort en liten stund, äta lite god mat å hälsa på lite polacker :) Har haft lite svårt att slappna av senast tiden och dessvärre tagit ut det på personer som inte förtjänar det. Ska på rehab i polen nu och komma hem en nu människa! Ni får ha det sa underbart under tiden :) Hejdå!

Why can't you leave me tomorrow instead.

Blev en liten tripp runt halva stan för att hitta något matställe som hade öppet, hamnade till slut på en pizzeria i skarphagen med familjen. Mycket trevligt och gott med lite mat! Sitter nu och väntar på Amina och borde packa ihop nånting tills imorrn.

Det är jättesvårt att sätta ord på känslor men.. Livet sprang iväg utan mig? Lite så känns det.

2 0 1 2

Nytt år nya möjligheter! Hade ett alldeles förträffligt nyår under omständigheterna. God mat, gott sällskap. Extremt dåligt spel. Men det var 2011, nu ska vi blicka framåt!

Personligen tänkte jag köra på karma hela 2012 och se om det fungerar, vi kan ju hoppas! Och nej, jag tänker inte göra någon deprimerande årssummering som alla verkar vilja göra. "Lämna ditt bakomflutna före dig" :)

Gott nytt 2012 vännor!

RSS 2.0