I really don't mind.

Måndag morgon då, gårdagen bestod av sömn mer eller mindre hela eftermiddagen/kvällen/natten. Tror det behövdes om jag ska vara ärlig. Vaknade runt 4 i varje fall och lagade lite mat, sitter och kollar på Vampyrerna som vanligt och väntar på att folk ska vakna!

Försöker förstå mig själv, men det är svårt, lurar liksom mig själv när jag tänker. Svårt att komma fram till saker när man inte vet vad som är på riktigt eller inte, jobbigt! Ska väl äta lite mer och dra till gymmet om jag orkar snart.

Allting hänger ihop, allt.

Nu gick det ju sådär med bloggandet, igen. Jag vet inte varför men det kommer inte riktigt så spontant som det borde! Söndag morgon nu i alla fall, valde att inte sova för att komma i synk till ny arbetsvecka.. Sett klart säsong 1 av vampyrerna och funderat alldeles för mycket på alldeles för lite.

Igår fredag blev det utgång, med tjejerna!? Hamnade i varje fall på Hugo och väl där hittade vi mer eller mindre resten av hela min bekantskapskrets! Väldigt trevligt måste jag säga!

Råkade dricka cola igen efter nästan en veckas uppehåll, blev dock inte den sensationen jag väntat mig så jag kanske kan klara mig trots allt. Dieten verkar gå bra iaf, känner mig lite köttigare redan :)

Nu ska jag nog glo vidare på vampyrerna eller spela gitarr tills solen går upp och kamraterna vaknar!

Lille Milton <3

Vi två hör hemma i ett rum med inga andra.

Fastnade lite framför vampyrerna inatt, drog 7 avsnitt i rad vilket resulterade i 3 timmar sömn = försov mig till jobbet. Dock fick jag nästan applåder vid ankomst så det var de nog värt! Kanske skulle börja försova sig mer? Började även fundera på kost och träning inatt, mitt nya liv så att säga. Så har ätit som en häst idag som start, känns riktigt bra. Ska försöka få in rutinen på mellanmål bara å sen är vi game!
Nu ska jag ta ett glas vatten till ett vampyravsnitt och somna in.

God natt världen!

Snart kommer Simon hem oxå !!!!! <3

I like that I don't know your name!

Well what up då bloggish? Natthelg avslutad, kom i säng runt 3 igår natt.. Tänkte sova bort måndagen men vaknade 08.00 och kunde inte somna om. Som tur var så hade Simon också vaknat så slapp sitta uppe ensam i alla fall! Frågan är varför jag inte kan sova dock? Drömmer om en massa olika människor hela tiden :| Folk jag inte känner men vet vilka dom är, typ? Jobbigt värre, ska väl försöka somna skapligt inatt med innan superpasset 11-13 imorrn!
Morgondagens todolist blir alltså:
Jobb
Handla
Klippas
Träna

Siktar väl på att hinna med 1-2 i alla fall?

I övrigt skulle de va fett nice med lite tips till vad man kan önska sig i julklapp? Så hit me bara :)
Bjuder på en bild från tidigt i somras när vi jobbat med garaget en heldag..

When you get what you want but not what you need.

Fredagkväll.. På Facebook haglar kommentarerna om "fredagsmys" "äntligen helg!!" "nu är de fest" osv. Själv sitter jag och taggar för nattjobb efter två lugna lediga dagar. Ska faktiskt bli rätt skönt, slippa bekymra sig om att hitta nånting att göra, slippa välja mellan alternativen. Bara stå nere på jobbet och tjäna pengaristället för att spendera dom!

Ska försöka dra ihop lite mat och få på mig lite kläder bara. Just nu känns det bra. På söndag kommer jag inte känna likadant men vad gör det? Vi lever i nuet :)

Saknar.

If I go crazy then will you still call me Superman?

Torsdag idag, känns som söndag. Onsdagen var en mycket fin dag. Inledde med att vakna och städa lite, åkte därefter till jobbet och stal Pias nycklar för lite inbrott. Gled ner på stan och träffade Lisa och Anton, fixade sprit och mat.

Vidare spenderades kvällen genom att Anton spelade igenom Super Mario Bros 3 för att sedan dö på sista banan ungefär 20 gånger pga alkoholen. Övriga rev mitt hem under tiden. Ser ut som kriget.


Personligen så tog minnena slut i taxin på väg till Hugo. Men jag har en stämpel på armen och -300 på kontot så jag antar jag hade roligt! Torsdagen har mest bestått av vatten vatten vatten och försökt må bättre. Först nu känner jag mig som människa igen! Ska springa ner och parkera om bilen bara så jag slipper böter nu!



Alla dessa måsten?

Vaknade idag. Haft en kaosdröm. Väldigt VÄLDIGT många otippade människor som var inblandade, hoppas det var nån form av dump av hjärnan så jag fick ut nått vettigt av det iaf. Valde att ligga kvar i sängen till klockan 13.. Finns ju vissa fördelar med nattjobb också :)

Ska försöka få på mig lite kläder och äta nått innan vi rör oss mot le jobb igen. Taggar för en till superstängning!



All the roads we have to walk along are winding.

Måndag måndag måndag! För en gångs skull så känns det faktiskt som måndag, i och med att det var ledigt hela helgen, känns bra. Sitter och väntar in jobbet om 2 timmar, känns inte riktigt som att det finns tid att sätta igång med nånting och har redan gjort det viktiga.

Satt uppe igår natt i några timmar med gitarren, känns ändå som att det tar sig, accorden kommer mer och mer naturligt. Ska försöka få tag i en schysst aukustisk nu bara så kör vi.


Ae spela lite Zelda och diska nu innan jobbet! Ciao

Klargörelse.

Om någon ser mitt tidigare inlägg och lägger ihop 1 och 2 (rubriken och bilden) så kanske ni tror att jag och Victor har en liten fling, så är desvärre inte fallet. Victor blev kär i datorn och jag fick nöja mig med.. Nått annat! Jag föredrar dessutom tjejer..

Ni vet dom där rosafluffigamjukaväldoftandegulligaunderbarasöta sakerna?

Såg senaste "Apornas planet" filmen nyss, varför görs det så ytterst få bra filmer? Dom flesta gjordes dessutom på den specialeffekterna gjordes med pappersmodeller och inte dataanimationer. Colan smakar lika bra oavsett film dock, 5+.

Jag vill ha dig du är min du är bara min.

Söndag igen då.. Hopp. Chill helg med lite aktivitet på fredagen enbart. Slutade på Antons golv, funkade kalas! Bästa natten på länge.
Suttit hemma hela lördagen och söndagen och bara vilat ut, kan behövas ibland! Längtar lite till nästa vecka dock, lön och nattvecka med Lisa å Victor <3
(finns egentligen massa mer att skriva men ska försöka hålla uppe illusionen om att jag inte är nån form av nörd)
Bjuder på en bild på Victor! De förtjänar ni :)

I'm Mr. Brightside -

It started out with a kiss,
how did it end up like this?

RSS 2.0