En dusch senare..

Duschen avklarad och fick ner en pizza också. Fick med mig Kartong till stan och har suttit och snackat och trackat honom medans han spelat Starcraft 2 ^^ Jag däremot har parkerat med laptopen i sängen.. Var lite sugen på bio förut, tänkte se "I am number 4" men de blev inte så. Får ta det en annan gång!

Ska väl försöka somna medans jag fortfarande är trött kanske? Eller i alla fall en powernap vore skönt.. Vad kan man annars göra en lördagkväll när man är barnvakt åt sin kusin? Får se vad morgondagen bjuder på för härligheter!

För övrigt alla Maxare så är det på onsdag det gäller. Hör av er för mer info :) //Linsu

Long time no see

Så var det dags igen. Det händer inte mkt på liv-fronten men kanske kan göra någon nöjd i alla fall :) Igårkväll blev en ovanligt lugn fredagkväll som slutade med pizza, cola, film och sova.. Om man nu kan kalla det sömn?

Efter en dålig natts sömn i alla fall åkte jag ut med min lillasyster till Simonstorp och fortsatte med skogsröjningen som påbörjades för 2 helger sen. Motorsågar och yxor är mina grejer. Dessutom är det manligt.. eller? ;D

Har blivit bjuden på både lunch middag och efterrätt och klockan är bara 17! Synd att det inte är varmt ute bara, för vädret kan man ju inte klaga på! Helt underbart, till och med pyromanfarmor är ute och eldar ris :D Ska väl snart dra mig tillbaka mot stan och se vad för roligt som händer ikväll.. Kanske till och med duschar om det krävs, de ni..

Hittat nåra asbra låtar btw men dom får ni se nån annan gång ;D // Linsu

Min sjukt snygga outfit under skogsarbetet!


RSS 2.0