You gotta say something or she's gonna walk away.

Ligger i sängen nu. Fick till lite sistaminuten planering tills imorrn. Känns rätt skönt att inte ha några superplaner på gång som endå går i kras. Trött på folk i allmänhet tror jag. Dags för miljöombyte kanske? Stan känns mindre än någonsin. En god nyhet är att julklappen från jobbet funkar kalas! Ska försöka tona ner alla känslor nu så jag kan sova utan mardrömmar! Natti mina troll :)

Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis..

Nyligen hemkommen från bio. In Time såg vi, helt okey film faktiskt. Justin Timberlake är inte så värdelös som jag trott! Han får ett extraplus av mig. Vägen dit var dock lite krokigare, kom iväg från skogen lite sent så fick "köra som en biltjuv" genom stan där det inte var halt i varje fall. Parkerade bilen och SPRANG genom halva stan för att hinna. Tog halva filmen att komma i fas igen. Att Victor krockat Malins bil var dock något som gjorde mig lite glad :)

Sitter nu och väntar på livet mer eller mindre, snöat in lite på "Kom Änglar" bara för Lisa hade den när vi stängde igår. Jobbigt när man omedvetet sitter och relaterar till depplåtar bara-för-att. Får börja lyssna på nått glatt istället, typ Sven-Ingvars eller Rolandz, synd att jag inte gillar dansband.


Gamla människor.

Fredag dag idag! Hade en riktigt riktigt tung natt på jobbet igår.. Jag och Lisa mer eller mindre avled halvvägs men alla fick sin mat och gick hem nöjda och glada. Stängningen tog dock en timme längre än vanligt för att vi inte hade hunnit göra någonting alls. Superguldstjärnor till Malin och Victor som kunde köpa mjölk mitt i paniken då den va slut <3 Tack!

Efter vi stängt låst och skrivit arga lappar så drog vi till Statoil och köpte korv. Killen i luckan sa att han gick på droger men vi gissade att han bara drev med oss för vi var så trötta. Märkligt men väldigt roligt! Åt i alla fall upp korven och skjutsade hem Lisa.

Idag vaknade jag efter 5 timmars sömn vid 10.33 (märkligt sammanträffande?) för att ligga och smsa i någon timme innan jag somnade om. Victor ringde på dörren vid 13 tiden och ville äta mat, hämta sprit och prata. Vi väntade på Simon och drog iväg och åt kebab, Victor åt som en fjolla.

Nu sitter jag ensam kvar med Simon och ska snart dra mig ut mot simonstorp då min käre far fyller 49! Hoppas på tårta.. Annars händer väl inte så mycket. Nyår imorrn, jippi.

Ingen rubrik.

Gårdagen blev helt okey faktiskt. Hade rätt mycket att göra hela kvällen så tiden gick fort, Lisa var astaggad dessutom så vi stängde rätt fort! Victor drog vid 22 till sitt sällskap, skjutsade Lisa till sitt vid 2. Själv åkte jag hem och lekte med mina dansmattor. Lite "foreveralone" varning på det alltså! Haha.

Nyss duschat och ska ta ett ryck och städa upp lägenheten från i måndags är tanken, as-äckligt? Ja. Därför jag inte varit i köket sen dess. Skulle även behöva handla lite saker men det finns inte tid! Varför gick jag inte upp 9.33 när jag vaknade för? Istället för att ligga kvar i sängen i 4 timmar till?

Hoppas på en supernatt på jobbet ikväll. Ska försöka spika nyår också, Jönköping? Kanske. Måste inventera spriten också så jag vet vad som måste inhandlas. Därför jag städar haha. Det gick en hel del i måndags kan man väl säga, de kommer bli dyrt att fylla på! Men som alltid, det är bara pengar, vad spelar det för roll?

Pappa fyller 49 imorgon också. Tiden går fort när man har roligt. Ska väl dit och umgås lite och äta tårta hoppas jag! Vi får se hur det blir! Peace out mina monster.

När dagar blir svarta hål.

I måndags, annandan.. Blev fest trots allt. Kaos och Katastrof! På nåt sätt blev alla sådär lagomjätteförfulla! Jag hade nog inte nyktrat när det var dags för jobb dagen efter (dvs igår). Men vi tog oss igenom dagen trots att det kändes som att den aldrig skulle ta slut, fick till och med beröm för jag "aldrig varit så effektiv". Hem efter det och dö i sängen i ett halvt dygn.

Idag däremot har jag vaknat å duschat å ätit på Spicy Hot, pratat om viktiga saker med någon. Vet inte riktigt hur det blir med någonting. Känns som att jag gick från 5/5 till 0/5 på en helg. Känns tomt.. Men det löser sig, det gör det alltid.

Ska fixa iordning det sista nu innan jag drar till jobbet med Lisa och har utfrågning med Victor :D Wish us luck!

Polisen på besök..!

Blev nattjobb igår som sagt. Började astaggad och det höll i sig rätt bra men sen när all personal kom vid 23 så dog det liksom ut, kom knappt en människa och vi fick lite panik. Det dröjde enda till 03 innan det på riktigt började ramla in fullisar! Träffade väldigt mycket glada och jätteglada(Johanna) människor haha, vissa glömde till och med skorna..

Lyckades få iväg allt folk varefter och börja städa, sen "vågade" vi inte gå ut för det stod nån snubbe vid entrén och bankade ihjäl sig typ, Pia fick ringa polisen som fick komma och prata med killen, jättetrevliga var dom trots att klockan var 6 på morgonen. Blev hemfärd sen, dock utan frukost :(

Nu är det annandan och Nicoline har taggat igång nån form av superfest till ikväll, dock vaknade jag med ett sms på mobilen från densamme som skrev att hon är SJUK och INTE ÄR GAME? Jag förstår ingenting. Jag ska i varje fall städa, eventuellt dra och byta/köpa lite saker och tagga för ikväll. Är Nico sjuk så får vi köra åt henne också!

Skippar alla deppiga rubriker!

Suttit och lyssnat på Eminem i två timmar nu av någon anledning. Försökt tagga för jobb. Städat hela lägenheten, dammat dammsugit skurat golv och bord. Vilken energi man får av att sitta hemma en hel dag haha. Ska iväg till jobbet nu och jag är fortfarande supertaggad! Så till alla som ska ut, kom förbi så bjuder jag på ett leende (dom är lätt mer sällsynta än gratisdipper).

Tänkte för en gångs skull lägga upp en bild men tror ni inte datorn inte hittar telefon?! Pallar inte lösa de nu så ni får vänta ytterligare! Det skulle dessutom vara intressant att veta vilka som läser min blogg för jag har lyckats få en del stadiga läsare. Några kan jag gissa men har endå ett gäng frågetecken! Skriv gärna vem ni är om ni vill :)

Hejdå bloggen!

Ta hand om henne väl.

Juldagen! Måste dra till jobbet om 5 timmar men jag är faktiskt taggad! Hoppas det blir så köttigt som det är tänkt. Sitter och lyssnar på Håkan för omväxlings skull, känns bra. Tänkte slänga upp ett gäng bilder från igår men jag har typ inga, får hoppas Amina får styr på hennes kamera så jag kan få några! Tills vidare får ni stå ut.

Nu ska jag vrålstäda hela huset och duscha! Hej på er.

När jag givit dig allt.

Julafton avklarad. Blev faktiskt väldigt väldigt trevligt! Istället för mina vanliga tre timmar i skogen var vi där i nästan tio. Tror det kan bero på att vi dumpade dom äldre och tog in nya, yngre förmågor. Fick väldigt väldigt mycket paket och har inte orkat lägga allt där det ska vara än. Amina kom extremt bra överens med min familj och även Simon och Fredda smälte in i familjen på ett schysst sätt.

Runt 00.00 var vi hemma igen och jag kände att "jag är inte klar än". Som från en blå himmel smsar Malin och skriver att dom är på väg ut! Så vi drog till Wasa en sväng och jag tror jag var den enda som faktiskt hade roligt. Kan berott på mina redbull-vodkas som jag svepte. Förvånansvärt vad glad man blir av lite alkohol!

Hemma nu återigen. Ska försöka styra upp en dejt med Simon å Pongo innan han drar till Jönköping igen! Sen står nattjobb på schemat igen. Men jag är glad, GLAD på riktigt. Känns helt magiskt. Hoppas det inte bara är spriten som talar.

Tack för mig vänner fiender läsare och kamrater. God natt! :)

All I want for christmas is you.

Well well Julafton nu. Jag somnar sittandes. Köttig dag på jobbet, känns bra, käkade, kändes bra. Hälsade på en kär gammal vän, känns bra. Ska nu försöka somna och vakna imorgon och hoppas jag överlever morgondagen. Kommer dock inte få någonting av det jag EGENTLIGEN önskar mig (för att jag inte berättat det för nån) men det gör ingenting! Julskinka imorrn och jag är nöjd :)

God Jul mina troll.

More then a feeling.

Hittade på nånting. Skulle dra å käka men hamnade med Jungewall på Citygross och köpte julpynt, fixade även en gran. Hoppas Mr. Fors blev nöjd! Blev i varje fall hemskjutsad sen så jag fick äta mina cornflakes ifred.

Ska väl sova nu så jag orkar med min "enorma" leverans imorrn, ensam! På den positiva sidan så är det fruktansvärt roligt att anstränga sig på jobbet för en gångs skull. Saknat försäljningen. Det är skönt att chilla ibland men det ger så mycket mer att jobba hårt och se resultat!

Efter jobbet siktar jag på en runda på stan med lillasyster och eventuellt ett pass på gymmet om kusin inte misstycker. Nu sova på riktigt, eller smsa mig till sömns i varje fall. Godnatt

Nobody looking at me.

Vaknade imorse, jobbade, kom hem. Sugen på att göra något!

Jag saknar det som inte finns.

Blev inget blogginlägg igår för jag hade bokstavligt talat inte en sekund över någonstans! Först var det jobb 8-14 och sen åkte jag och träffade Simon och RsN innan jag skulle till sjukMalin "en snabbis" å lämna lite grejer. Somnade till i hennes soffa och sen var Sara där och tiden gick jättefort! Till slut lyckades jag slita mig och träffa Simon igen hemma hos mig.

Runt 23.30 bestämmer vi oss för att dra och käka lite innan vi drar på nån film att somna till men det visar sig att tidigare sällskapet ville också med till Max och vidare hem till mig. Klockan var väl runt 3 när alla gick och jag var en väldigt glad men trött Linus. Dagen på jobbet idag har varit katastrof så idag har jag förberett med en powernap och ska försöka göra nånting roligt innan kvällen är slut!

Ingen går hel ur det här.

Tänkte sova, tänkte efter, tänkte igen. Ska inte sova. Way för uppspelt för ingenting. Skulle kunna tro att jag gick på droger om jag inte visste bättre! Hittat en hel drös med nya favoritlåtar bland annat Awolnation - Sail. Blev erbjuden en kattunge idag. Jag är ju mer än lite sugen om man säger så men är man allergisk så är man. Dessutom så lever en katt lite för länge för mig skulle jag tippa på..

Fick jordens ryck att köpa en miljon julklappar hit och dit idag. Får se om det blir något under veckan! Inte för jag vet vad någon vill ha men det är väl lite charmen, eller? Hade jag orken skulle jag ge julklappar till varenda människa jag kände. Nått utstuderat och vältänkt till varenda människa jag pratar med. Tänk er vad mysigt att få en julklapp av någon man inte räknat med. Bara tanken av det får mig att bli alldeles varm! Vi får se. Inga förhoppningar.

Fick värsta rycket på varm choklad också, med popcorn. Kan bli en kanonnatt det här! Hoppas morgondagens Linus inte misstycker! Hej på er.

Tomorrow I'll be gone.

Nu har sällskapet åkt hem. Dvs Puke, Peglah, Kartong och RsN. Mina kära nördvänner. Victor skulle också ha kommit men han fick inte plats i bilen (eller raidade, oklart). Dom drack öl, jag drack ingenting, jag var nog egentligen ganska osocial men jag hade annat att tänka på. Konstigt hur dessa små, egentligen obetydliga sakerna får en så ur balans. Jag känner mig som en zombie, kan inte fokusera på någonting, tungt.

I varje fall så har jag mer eller mindre styrt upp både annandagsfest och nyår! Det fick gick så fort och jag hoppas det blir bra. Nu borde jag sova då jag börjar 08.00 imorrn, jag är trött men har ingen lust att somna, viljan finns inte där. Jag vill så samtal, sms eller besök som säger att allting kommer bli bra. Vilket det blir, eller är, redan. Men det känns inte så.

Tillbaka till jobbet imorrn, tillbaka till människorna. Det hjälper nog, det brukar det göra.

Jag har lovat och glömt, förlåtit och fördömt.

Sovit oroligt inatt. Vaknat säkert 5-6 gånger och gått upp och druckit vatten. När jag väl vaknade på riktigt runt 13 så hade jag en tomhetskänsla. Kan inte riktigt beskriva den men det känns som att något mörkt lämnat mig, vilket är skönt, men på samma gång lämnat ett hål. Oklart det där.

Har även fått lite snö ute, på taken då. Det är fortfarande plusgrader på marken så det smälter bort så fort det landar. Sitter och försöker planera upp mitt liv. Jag vill bli en sån som alltid gör saker. Sluta sitta hemma och inte göra nått. Ta tag i livet på riktigt. Frågan är hur man gör bara, inte riktigt min grej det där. Kanske skulle sluta skriva det här inlägget till att börja med?

Simon kommer hem idag!!1111 Likaså hans bror!! Alla är glada! ALLA! Dom stannar en stund iaf, känns mycket bra! I väntan på dom tänkte jag nog ta en liten tur på stan. Har tydligen lite julklappar jag måste köpa själv? Vad hände där. Lejer man ut jobb så får dom väl se till å göra klart det! Känns som att jag kommer bomma nått i år haha.

She rings my bell.

Tänkte bryta den lite mörkare trenden på bloggen nu. Svårt! Det är mycket roligare att blogga om känslor och katastrofer än om glada "hej det här har jag gjort idag" saker.

Iaf sista sjukdagen hoppas jag verkligen. Kunnat äta lite vanlig mat idag. Fått arga sms för jag hade sällskap när jag var sjuk. Känns sådär men man kan väl ändå vara för sjuk för att jobba men för frisk för att umgås? Kan jag tycka iaf. Känns bra att någon annan än jag ställer upp också.

Har vaknat, duschat, städat idag. Följt av film och youtube-tittande med Sara å Malin. Lagat mat nyss å ska snart sova. Trött Linus. Taggar för ny vecka imorrn med bland annat Julafton. Godnatt

I can't hear a word you say.

Frustrerad. Extremt. Jag är nån form av kontrollfreak. När jag inte har koll på situationer eller har alla fakta, så mår jag dåligt. Målar upp olika scenarion med den fakta jag har. Vilket för det mesta inte stämmer. Till slut måste man konfrontera personen i fråga med sina gissningar. Ibland har man rätt, och personen blir arg. Ibland har man fel, och personen blir arg. Varför ska det va så svårt att bara släppa taget? Nej istället måste jag skära upp mig själv långsamt i små små bitar tills jag till slut gör nått dumt och förlorar allt istället. Tack.

When we touch.

Jag tror jag vill se mig själv som något slags ankare. Jag vill alltid finnas här, för alla. Bara finnas här i ur och skur, lyssna på folks problem och hjälpa dom igenom sina kriser. Jag vill vara en bekant till dom som behöver det, en kärlek till dom som önskar sånt. Eller en bästa vän till någon ensam människa.

Dessvärre är det inte riktigt så simpelt i verkligheten. Jag har egna känslor. Jag har en egen vilja. Men det är skönt att koppla bort dom och fokusera på andra, inbilla mig att hjälpa flera är bättre än att hjälpa en. Även om denna en är jag själv. Jag tror att jag ses som mer stabil än jag ser mig själv.

Jag tycker om att pusha mina relationer, se hur långt det går, se vart det tar stopp. Det går mindre bra när jag möter någon som gör likadant. Det brukar sluta med en väldigt intensiv och kortvarit vänskap, eller ett väldigt långt förhållande. Vet inte vilket som är värst.

Hoppas jag inte gör er besvikna vänner. Jag finns här för er.

I'm as blue as a boy can be.

Hemma efter några timmar nattjobb. Gick helt okey. Halsen gjorde sig påmind när vi ökade tempot. Är nog hemma imorrn om det inte blir bättre, några jobbiga gäster som vanligt men vi kom hem levande som alltid! Fick även besök av Malin och Sara som bjöd på efterfest. Dom sov dock 05.15 när det var dags, märkligt märkligt!

Tycker det är rätt så mysigt när man kommer hem såhär på morgonen, hela landet sover och jag är verkligen på riktigt ensam. Lyssnar på lite skön musik och bara slappnar av innan det är dags att sova. En bra tid på dygnet helt enkelt. Nu ska jag dock försöka få i mig nån form av mat, lär bli flytande föda, innan dejten med John Blund.

Natti mina bloggtroll!

Nothing to lose.

Dagen började inte mkt bättre än den slutade, andra sidan av halsen totalt igentäppt och svullen. Försöker jobba runt de för de finns inte en chans i världen att jag pallar va hemma mer! Jag känner mig i alla fall lite glad, konstigt nog så trivs jag på jobbet. Det är tungt, svettigt, hårt och väldigt väldigt ansträngande men jag är glad när jag är där. Är det kärleken till pengar eller arbetskamrater? Oklart.

Blir tydligen nån slags "homecomingfest" på måndag btw. Jag ska tydligen bjuda på öl! Men jag är inte den som är den. Lite trisst att behöva köpa sina vänner dock men vad gör man inte för lite sällskap? Nu ska ja dra i mig sista köttfärssåsen och hoppas på mirakel!

En sviken dröm.

Av någon anledning, så känns det som att min dag gick ifrån asbra till inte alls under de 14 timmar jag varit vaken. Vill sova men vågar inte nu eftersom jag jobbar 20-06 imorgon. Skjut mig bara, få det överstökat!

Väldigt deppigt kan tyckas men varför går humöret upp och ner hela tiden? Bra fråga, återigen.

Meningen med tystnaden.

Fredag idag? Lördag? Söndag? Känns som ännu en bakisdag oavsett. Torsdag är det. Sovit oroligt, lyckades bli bakis innan jag somnade, inte coolt!

Inte gjort så mycket idag dock, tog en liten tripp med bilen för att få lite luft, lagat jordens godaste köttfärssås och tänkte tvätta. Det sistnämnda gick inte alls då folk av någon anledning faktiskt börjat tvätta i mitt hus! Inte en ledig tvättid på 3 veckor. Så funderar på att smygtvätta inatt eller handtvätta de viktigaste.

Tydligen ska vi gymma snart med. Jag mår sådär både i huvudet halsen och magen av någon anledning. Kanske inte är det bästa att enbart dricka cola för att lösa biffen. De löser sig, de gör de alltid!

We don't care who sees.

Härliga onsdag. Vaknade med att halsen var tusen gånger värre än innan men sov faktiskt helt OK inatt så jag tuffade på som vanligt. Frukost och några telefonsamtal senare så mådde jag som en prins! Doktor Anton dök upp runt 15 och vi spelade lite Heroes of Newerth i väntan på Skogshuggarn och Lisa. Dom hade med sig en mängd olika byggmateriel! Pepparkakshus och någon form av kladdig kakaokaka med handvispad grädde blev det, jag vågade inte smaka.. Ett väldans härj var det i alla fall och jag trivdes!

Efter detta så drog Lisa hem så jag fick lite qualitytime med Huggish och Anton. Den senare personligheten valde att placera sig vid dj-bordet och spela diverse 70-tals hits varpå den tidigare såg ut som ett frågetecken! Jag låg istället i sängen och tjatade om att det var dags att äta, vilket inte uppfattades förens 19.30 cirkus.

Blev en pizza på Napoli, ingen av oss åt upp allting för vi laddade för en stenhård kamp på innebandyplanen! Vi tog oss dit efter en kort tripp till Doktorn och spelade lite Mario. Lagen blev något ojämnt fördelade till min nackdel. Ingen avbytare till "Knut Ove" inte.... Lyckades överleva och ta mig hem i varje fall.

Blev en snabbstart av datorn så jag kunde få lite musik till duschen och sen fick jag besök! Lyckades hälla i mig lite drinkar och nu inväntar jag sällskap nummer två :) ska försöka ta oss till Hugo! Wish me luck. Peace out bloggen.

Lets do it again.

Blev visst lite å göra ikväll trots allt. Kan visa sig dumt men jag höll på att dö av uttråkning. Så en runda till gymmet ensam och en dusch på det. Sitter och äter frukt nu för jag blev så sugen! Tänkte gå och lägga mig nu och sova. Dessvärre kommer jag antagligen lägga mig och inte-somna och gå upp och se på film istället, målet är i varje fall att vakna en ny, frisk man. Då kör vi på de. Godnatt

You're the one that saves me.

Jag vet. Förlåt bloggen. Men antingen händer det ingenting värt att skriva om, eller så händer det så mycket så jag inte hinner skriva. Blivit mycket fest på sistone känns det som? Märkligt. Stängde igår med Lisa å idag är jag hemma och sjuk pga halsen... "Skönt att vara hemma" tänker ni. Men icke! Jag har visserligen städat hela huset och slängt massa saker å packad ner Nintendot med mera men nu är jag fruktansvärt rastlös och måste ut och göra nånting. Har därför sms-terrat halva min lista och utvald blev lillasyster Åsa som ska gå panta burkar med mig, JIPPI!..

Tips på hur man inte är så rastlös hela tiden? Försökte se på film förut och det gick bra i cirkus 10 minuter, jag tror att alla ni som gjort någon stilla aktivitet med mig vet att jag måste röra på mig, helst hela tiden haha! Skulle gärna gå till gymmet men känns ju inte så intelligent med tanke på halsen. Vi får se. Hoppas bara jag är kry nog imorgon för innebandyn, vore en sorgens dag annars!

Vi skulle även försöka få in nån form av julbak/glögg/drickarkväll onsdag men det känns tungt i nuläget.. På återseende i alla fall kära bloggläsare, blir ingen bild idag för det pallar jag icke!

RSS 2.0