Förbjuden humor.

Är ju helt klart den bästa eller hur? RELEASE THE KRAKEN!

Köttfärssås!

Saker och ting är en enda röra, precis som köttfärssås. Men det är ju gott trots röran? Märkligt. Kanske har fel ingredienser i den andra röran.. Vem vet ?

Ensam.

Saknar min hamster.
Saknar att aldrig vara själv.
Saknar känslor.
Saknar gymnasiet.
Saknar att vara ledig.
Saknar mig själv.

Trött.

Fick både parkeringböter och räkningen för skatten på bilen idag, 2500 på en dag tack tack tur att det är så billigt att ha bil, men orkar man gå? Nej.
Dags att försöka sova lite innan D-passet imorrn. En vanlig arbetsvecka, jobbat 40,11 timmar när fredagen är slut. Dock 19 timmar kvar i helgen. Visst pengar pengar men vem bryr sig? Skulle ge alla pengar jag hade bara för att komma på vad jag vill gör med mitt liv. Visst jag trivs på jobbet men så roligt är det inte? Men vem vet det kanske inte blir roligare än såhär?
Synd att den enda som har svar är jag, för jag är inte så bra på att hitta mig själv. Godnatt

Avstånd

Hur kommer det sig att jag alltid tar avstånd från saker som är/kommer bli jobbigt? Om någon jag inte känner sådär jätteväl men endå är ens vän är ledsen, varför låter jag bli att ta kontakt just då, även fast denne antagligen behöver det mer än vanligt just då?
.
Likaså situationer som gör mig frustrerad, som jag inte har någon kontroll över, som jag känner inte går riktigt i min riktning. Varför inte bara kliva in och prata om saken, lösa problemet, istället för att sluta höra av mig och istället leta efter ett substitut?
.
Jag anser mig själv som väldigt intelligent, men ändå kan jag inte förstå mig på dessa små enkla sakerna i livet som ALLA klarar av att handskas med dagligen. Kanske är det just därför, jag analyserar för mycket, försöker hitta lösningar som inte finns. Det är helt klart onödigt att bli nedstämd över någon negativt om det var enda utgången från start.

Tomheten.

Ännu en natt, helt utan sömn. Varför?

Jag vet inte varför jag inte sover. Jag tänker för mycket, på helt onödiga och dumma saker, jag överanalyserar ALLT, måste komma på en lösning på ALLT. Men det finns inte svar på allting i livet desvärre.

Hur gör man för att sluta tänka?
Jag vet inte det heller. Men det är fruktansvärt jobbigt att vissa dagar bli helt spontan-depp bara för man inte kommer på varför man sitter hemma själv en fredagkväll. Jag vill bli en normal människa utan dessa issues, kunna sova som vanligt och vara glad på dagarna.
Dags för jobb nu i alla fall. Hoppas nånting händer som kräver lite uppmärksamhet.

RSS 2.0